Vintage_and_Classic_Cars_1280x500

Klantenservice

Wij zijn onze klanten graag van dienst en zullen er alles aan doen om u te helpen bij het zoeken naar het onderdeel die u nodig heeft. U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken. We hebben 1000 m2 aan nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw oldtimer of youngtimer in ons magazijn in Waddinxsveen. Op zaterdagen zijn wij open van 10.00 tot 17.00 of op afspraak!

Producten bestellen

Als u een product op onze website heeft gevonden kunt u via de telefoon of via de knop onder het product informatie aanvragen. U krijgt van ons een bevestiging met een antwoord op uw vraag en een prijsopgave. Als u akkoord gaat met de prijs en het product bij ons heeft besteld en uw adresgegevens aan ons heeft gemaild, kunt u het bedrag overmaken op onze bankrekeningnummer. Onze bankgegevens vind u hieronder op deze pagina.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. U kunt uw bestelling uiteraard ook op bij ons in Waddinxveen afhalen. Wij kunnen uw product op verzoek ook reserveren.

Bankgegevens

U kunt dient bij overschrijving uw productnaam als omschrijving toe te voegen.
Het bedrag kan worden overgemaakt ter attentie van:
Handelsmaatschappij De Laak – Molen B.V.
IBAN NL22INGB0668713550
BIC INGBNL2A

Het assortiment van Yesterday Cars bestaat voornamelijk uit populaire Amerikaanse merken zoals: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Ford, en Pontiac. De aangeboden oldtimers uit de collectie van Yesterday Cars zijn hoofdzakelijk gerestaureerde antieke en klassieke wagens van goede kwaliteit, welke technisch volledig zijn of worden nagezien, tegen een goede prijsstelling.

Amandus is een organisatie die dagbesteding en werkervaringsplekken biedt en waar nodig ondersteunt bij het vinden van gepast betaald werk. Amandus zet zich in voor mensen met de arbeidsbeperking autisme.