Oldcarparts historie1000x472

Over Oldcarparts

Velen van ons hebben in hun jeugd in de oldtimers van nu gereden. Die mooie voertuigen uit de jaren 40, 50, 60 en later van de vorige eeuw. Iedereen heeft zo zijn eigen herinneringen. Ook de herinneringen van Jan Telkamp hebben bij gedragen aan het starten van Oldcarparts.

Jan Telkamp , eigenaar van Oldcarparts. De liefde voor auto’s zat er al vroeg in. Samen met zijn opa en vader mocht Jan op jonge leeftijd al sleutelen aan auto’s in het garage bedrijf aan de Laakweg 130, hoek Rijswijkseweg in Denhaag. Het was dan ook geen toeval dat Jan, na het behalen van zijn diploma automonteur/koetswerkhersteller, kwam te werken in diezelfde garage de Molen. Dit alles in het tijdsbeeld van de jaren 60.

Al snel bleek in die tijd dat Jan een verandering bracht, hij specialiseerde zich in en plaat en spuitwerk, zijn inzicht kennis en liefde voor de auto’s maar vooral de manier van benaderen van klanten was een waardevolle aanvulling in de zaak. Jan ontlaste de klanten en met zijn expertise had hij voor ieder probleem wel een oplossing.

Goede service

Hij stond bekend als de “kleine” een man die de tijd neemt voor zijn klanten en altijd lacht. Zijn gastvrijheid zijn harde werken en zijn positieve instelling hebben er mede voor gezorgd dat Jan Telkamp samen met de support van zijn vader 50 jaar lang een goedlopend en succesvol garagebedrijf heeft mogen leiden.

Oldcarparts historie 370x272

Passie

Als allround vakman wilde hij na het verkopen van de garage zijn passie gaan volgen, zijn kennis en liefde voor de oldtimer verder uitbreiden. Vanuit deze passie is in 2003 Oldcarparts ontstaan, wat zich bezig houdt met de in- en verkoop van oldtimers en onderdelen.

Dit bedrijf is gevestigd in Waddinxveen aan de Kerkstraat 19-21, postcode 2742BG

Ook hier is nog steeds deze “kleine” ondernemer bezig met het adviseren en tevredenstellen van zijn klanten. Zoek je onderdelen voor een oldtimer, Jan weet in zijn 1000 vierkante meter bedrijvenloods het onderdeel meestal zo voor u te vinden. Maar wanneer je advies wil over je oldtimer, is hij bereid om je onder het genot van een kop koffie zijn kennis met je te delen.

Oldcarparts historie2-1000x472

Nu in 2018 heeft Jan Telkamp (inmiddels 71 jaar) eigenlijk 1 grote wens , dat hij zijn kennis en het bedrijf over zou kunnen dragen, zodat het bedrijf kan voort bestaan. Maar wegens het niet hebben van een opvolger heeft Jan besloten, Oldcarparts leeg te verkopen.